Välkommen till infavour.se. En webbshop som levererar smycken som gör att Du märks!

Vi fyller snart 7 år som företag  och har börjat i liten skala, men utökar/harmoniserar sortimentet successivt. Meningen är att du som kund ska påverka innehållet.

Vi har samlat ett begränsat antal utvalda designers och hos dom valt det bästa ur deras kollektioner. Gemensamt är att upplagorna är begränsade. Påfyllning med nya trender blir det vår-­ och höst – men också tillfälliga erbjudanden när vi hittar något speciellt vi tycker om. Vi tar in få smycken av varje sort. Därför finns alltid risken att ett smycke snabbt tar slut. Vi har nu med hjälp av kunderna hittat ett bassortiment av mer klassiska och tidlösa smycken, som vi fyller på kontinuerligt. Fokus är miljö och Fair Trade när vi väljer vårt sortiment och den trenden ökar.

Genom förvärvet av Form o Känsla under våren 2012 utökade vi sortimentet med silversmycken. Och sedan 2015 har vi också ett kul utbud under heminredning.
Och dörren är alltid på glänt för nya spännande leverantörer.

Vi tycker också att det är viktigt att träffa kunder live, så varje Vår, Sommar och Höst har det blivit Salong antingen hemma hos oss eller på Tynningö. Under september 2017 flyttade vi kontor och smyckeslagret till Sjödalsvägen 17 i Huddinge. Vårt showroom, som blivit en succé, blir en pop up på Rönnebodavägen 46 i Tullinge tillsammans med Fair Trade lagret. Separat inbjudan till Salong kommer. Vill ni handla live andra tider?  Slå en pling eller maila.

Ägare och grundare:

Monika Rämme – jag har en bakgrund inom inköp sedan många år – med inriktning mot industri.
Har tillsammans med Åke Säll även byggt upp Inköpsdesign AB, ett konsultbolag inom inköp med en kraftfull verktygslåda och ett tjänsteerbjudande avseende interimsuthyrning av inköpskompetenser.

Sedan tidiga år har jag också också en fascination för smycken som verkligen syns ­och inte sitter på alla.

Nu har jag tagit chansen att bygga upp något nytt inom ett helt annorlunda område, men där jag har glädje och nytta av min professionella bakgrund.

 

Mina Supportrar och bollplankare

Min dotter Martina Elford med passion för processer och ordning och reda samt min kollega Åke Säll, som också gillar struktur och tydlighet, ingår båda i styrelsen och kläcker idéer samt granskar mina infall.

Anneli Frost, dotter till min kusin ­ är en hejare på internet och sociala medier, ­stöttar i marknadsföring och vet vad som är inne samt säljer.

Sist men inte minst goda vännerna Inger, Elin, Britta o Gun, som säljer av hjärtans lust på våra Salonger och levererar både med och utan mig – det är härligt!

Drift & produktion:  Wikinggruppen